Buenos dias amigos
Door: EstrellaAlicante
Blijf op de hoogte en volg Estrella
30 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
gisteren ben ik om 2 uur geland op het vliegveld van Alicante. De reis was prima verlopen, het was 2,5 uur vliegen. Nadat we geland waren zijn we een bus gaan zoeken om vervolgens met de bus naar het hotel te gaan. Ook dit verliep allemaal prima gelukkig, soms was het een beetje druk op de weg. Mijn eerste indruk van Alicante was dat het best een grote stad is, met aan de boulevard veel toerisme. Maar dat het centrum en de binnenstad prachtig is, met lieve restaurantjes en mooie oude gebouwen. Het hotel was ook prima, heel lief en kleinschalig. ´S middags hebben we iet kleins gegeten en na het eten zijn we naar het strand gegaan. Het water is niet koud, maar wel verfrissend om een duik te nemen. Na het strand hebben we boodschappen gedaan en JA wat is het toch goedkoop hier... dus Estrella kon het weer niet laten om schoenten te kopen haha ( stiekem toch van papa gekregen ;) ). Na de boodschapjes lekker gedoucht en daarna gingen we heerlijk uiteten op het pleintje vlakbij ons hotel. Ik heb gisteren genoten en vanochtend heb ik heerlijk geslapen.
Carpe Diem!
Muchos Besos,
Estrella
30 Juni 2012 - 08:05
Mama:
leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. geniet ervan liefs mama -
30 Juni 2012 - 08:39
Sandra:
Hey Lief Nichtje!
Super leuk dat je dit gaat doen!!!
geniet ervan!
Kus
30 Juni 2012 - 08:52
Marijke:
He lieve schat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik wist niet dat je al weg was en heb ik je helemaal geen goede reis kunnen wensen. Sorry hoor lieverd.
Wel super leuk dat ik zo kan zien en horen hoe het met je gaat. Super stoer en knap ! Heb bewondering voor je.
Geniet iedere dag van je nieuwe stekkie want voor je het weet ben je weer in Nederland. Hier doe je weer super veel ervaring mee op en hou je zeker weten mooie herinneringen aan over waar je met veel plezier aan terug kunt denken.Ik weet zeker dat het je gaat lukken. We gaan gewoon heel veel contacten. Een hele dikke kus van ons allemaal . dag lieverd Paul Sven Tes Marijke -
02 Juli 2012 - 08:41
Jeanne:
Hoi Estrella,
Fijn dat de eerste indruk goed is.
En ... niet te veel schoenen kopen he anders is je koffertje straks te klein ha..ha. Que te diviertas!
Groetjes, Jeanne -
02 Juli 2012 - 20:05
Estrella Wierikx:
Lief dat jullie op mijn blog reageren! Het is hier echt super leuk en een heelijk weertje :) @ Marijke is niet erg nu heb je me toch nog een goede reis gewenst hihi. @Jeanne haha ik zal niet teveel kopen hoor, komt goed ;) Kan niet wachten tot Paultje er is hihi.