Viva Españaaaaaaaaaaaaaaa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Estrella Wierikx - WaarBenJij.nu Viva Españaaaaaaaaaaaaaaa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Estrella Wierikx - WaarBenJij.nu

Viva Españaaaaaaaaaaaaaaa

Door: EstrellaAlicante

Blijf op de hoogte en volg Estrella

02 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Holaaaa,

Wat een avond was het gisteren zeg SPANJE EUROPEES KAMPIOEN! Heel Alicante stond op zijn kop. Toeterende auto´s, vuurwerk, huileden mensen en iedereen bleef maar lachen en springen. WAT EEN FIESTA! Het was een heerlijke avond en een avond om niet te vergete natuurlijk. Vandaag was mijn eerste schooldag, ik zit in een klas met 5 meiden en 1 jongen. Mijn lerares is super aardig en kan goed les geven. Ik heb eigenlijk al best veel geleerd van de Spaanse taal vandaag. Na school ben ik samen met 2 meiden uit mijn klas naar het strand gegaan en hebben we lekker genoten van het Spaanse zonnetje en eten.

Adios,

Estrella

• 02 Juli 2012 - 20:21

Margot:

Toch nog een EK feest voor jou dan! Lucky you! Niet te veel naar het strand gaan he, want dan win ik dat bruiningswedstrijdje nooit natuurlijk ;)! Geniet er maar lekker van! Ik ga volgende week in Frankrijk mijn best doen om twee weken te bakken haha..
    Liefs x, Margot

• 02 Juli 2012 - 20:24

Estrella Wierikx:

Haha ja was echt super leuk en die Spanjaarden zijn zo gezellig haha! Nouuuu ik zal het proberen hoor hihi, veel plezier in Frankrijkg :) Groetjes thuis en dikke kus

• 02 Juli 2012 - 21:23

Mama:

todo bien. es divertido en la escuela. ik hoop dat ik het goed schrijf, anders moet je me maar verbeteren.Jammer dat ik er niet bij was met het EK dat moet inderdaad geweldig zijn geweest, maar ik moest werken en dat was ook gezellig, de tv stond aan en de mensen waren ook aardig. BUENAS NOCHES en misschien tot morgen xxxxxxxxxxxxx

• 05 Juli 2012 - 19:26

Marijke:

He lief nichtje

Alles nog goed daar?
    Heb je je plekje al een beetje gevonden?
    Zo te lezen lukt het je aardig.

Liefs dikke kus Marijke